Banden voor klassieke auto´s


Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

velgen-direct.nl
Noot 4.01/5 - 117 Klantenwaardering
meerOldtimer banden met een classic look

Oldtimer banden zijn banden waarmee je je classic een super mooie uitstraling geeft. Als je een klassieke auto hebt, dan weet je hoe lastig het soms kan zijn om de juiste maat banden te vinden. De bandenmaat van je classic kan heel anders zijn dan de inch maten van gewone autobanden Daarbij moet je ook extra opletten of de autobanden de juiste uitstraling hebben voor het merk en type van jouw klassieke auto. Zo kan een diagonaal band of een band met een wit zijvlak nou juist zijn wat je zoekt. Als je een paar mooie banden voor je oldtimer wilt, dan zit je natuurlijk goed bij www.velgen-direct.nl.

Oldtimer banden voor je classic car

Bestel je nieuwe oldtimer banden waar en wanneer je maar wilt. Onze online shop met oldtimer banden is de hele week geopend, 24 uur per dag. Je kunt dus bestellen wanneer dat jou het beste uit komt dus ook 's avonds en in het weekend. Met je autogegevens bestel je met een paar klikken snel je nieuwe banden voor je oldtimer. En zoek je nog een adres voor de montage? Kies dan voor 1 van onze 2.000 montagepartners die je nieuwe autobanden er zo voor je omleggen.