Motorbanden

Alle Motorfiets banden zonder verzendkosten

Binnen het vaste land vesturen wij motorbanden zonder verzendkosten

Uw mogelijkheden voor montage

Uw mogelijkheden voor montageGeen angst: Ook voor motorenbanden hebben wij een montage mogelijkheid bij u in de buurt Naar montage partners zoeken

Scherpe prijzen:

  • Klanten geven aan 20 tot 25% voordeliger uit te zijn in vergelijk met de reguliere bandenhandel
  • Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW in Nederland.
  • Lage montagekosten vanaf 7,50* EURO per band (*Afhankelijk van het montagepunt)

Montage mogelijkheid gezocht

Wij zoeken nog werkplaatsen als montage mogelijkheid voor motor banden
Aanmelden zonder kostenMotorbanden: ruime keuze als je online shopt

Motorbanden zijn er in vele soort en en maten. Net zoals er ook veel soorten en maten motorrijders zijn. Motorrijden kent veel disciplines, zoals offroad, cross, enduro en toerrijden. De banden die je onder je motor hebt zitten, zijn vaak de banden die het beste passen bij het soort motorrijder wat je bent. Zo heb je als crossrijder hele andere motorbanden nodig dan iemand die veel toert en lange afstanden met de motor aflegt. De juiste band op je motor is dus heel belangrijk om je ervaring op de weg (of juist van de weg af) zo goed mogelijk te laten zijn.

De ondergrond waarop je meestal rijdt, is het eerste waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste motorband. Of asfalt zijn bijvoorbeeld tractie en het waterafvoerend vermogen van een band belangrijk. Dit vind je terug in de wegbanden. Als je vaak offroad rijdt, dan wil je juist grip hebben op een losse ondergrond van zand, modder of water zodat je goed overeind blijft. Hierbij past het profiel van een crossband of een offroad band.

Welke motorbanden kies jij voor je motor?

De keuze van een motorband is dus afhankelijk van wat je doet met je motor en van de soort motor die je hebt. Als we bijvoorbeeld kijken naar wegbanden, dan bestaan deze uit verschillende types. Voor de normale verharde weg, bijvoorbeeld op asfalt, kun je een basic wegband gebruiken voor je motor. Dit zijn zeer veelzijdige banden die je onder alle weersomstandigheden kunt gebruiken. Over het algemeen zijn dit ook de goedkoopste motorbanden. Motorbanden die een gemengde rubbersamenstelling hebben, worden het meest gebruikt door motorrijders die af en toe op onverharde wegen willen rijden. Deze banden presteren optimaal op bijvoorbeeld zandwegen, maar je kunt ze ook gebruiken op droog en verhard wegdek. Op nat wegdek presteren deze banden soms niet zo heel goed. Als je een zware motor hebt, bijvoorbeeld een Harley Davidson, dan gebruik je customs. Deze banden gaan vele kilometers mee, op voorwaarde dat je ze niet teveel belast bij hoge snelheden.

Als je nieuwe banden wilt kopen, let dan even goed op de maat van de banden die nu op je motor zit. De voorband en achterband kunnen verschillend zijn. Dit geldt zowel voor het soort band als voor de afmeting van de band. Sommige motorcrossers gebruiken met opzet verschillende banden voor en achter om zo in het parcours betere resultaten te krijgen. Voor gewone wegbanden is dit niet echt nodig. In dit geval kun je gewoon een standaard set banden kopen met daarin een voorband en een achterband van hetzelfde type met hetzelfde soort bandenprofiel. Let wel altijd goed op de richting van het bandenprofiel t.o.v. de rijrichting.

Bestel je motorbanden online en profiteer van hoge kortingen

Op www.velgen-direct.nl verkopen we vele soorten banden voor je motor. Ons assortiment is breed en bestaat o.a. uit chopperbanden, enduro banden, banden voor motorcross, banden voor toermotoren en racebanden. Met je bandenmaat en nog een paar andere motorgegevens vind je met onze handige zoekfunctie snel een overzicht van passende banden. Selecteer verder op prijs of budget om de banden te vinden die passen bij de prijs-kwaliteitsverhouding die jij zoekt. Bij ons vind je bekende en minder bekende bandenmerken die we aanbieden in verschillende prijsklasses. Bij elke band staan de technische gegevens vermeld, zoals snelheidsindex en eventuele testbeoordelingen. Deze kunnen je ook helpen bij je keuze.

Bestellen in onze webshop is heel eenvoudig en het gaat heel snel. Met een paar klikken bestel je je favoriete banden. Regelmatig hebben we een setaanbieding waarbij je een set banden extra voordelig kunt kopen. Daarnaast kun je ook onze dagaanbieding bekijken. Hiermee kun je flink wat geld besparen als je nieuwe banden nodig hebt.

De montage van je banden kun je natuurlijk zelf doen. Maar je kunt het ook gewoon overlaten aan één van onze montagepartners. Zij monteren voor een klein bedrag je nieuwe banden op je motor. Dankzij ons landelijke netwerk van 2.000 montagepunten zit er altijd wel eentje bij jou in de regio waar je je motor heen kunt brengen voor montage. Je regelt het heel makkelijk online als je je nieuwe banden afrekent. Kies een montagepunt bij jou in de buurt en reken je montage meteen bij ons af. Wij zorgen dan dat je banden rechtstreeks bezorgd worden bij het gekozen montagepunt . Zo hoef je alleen maar je motor er heen te rijden voor de montage. Je hoeft geen transport te regelen voor je nieuwe bandenset, want die ligt al voor je klaar bij de garage.

AT | BE-FR | BE-NL | CH-DE | CH-FR | DE | DK | ES | FI | FR | IE | IS | IT | NL | NO | PL | PT | SE | UK

velgen-direct.nl, een aanbieding van Delticom AG