Aluminium velg: Moderne aandachttrekkende stijl

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
106,87 € per velg

Meest populaire velgen

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
af 145,50 €

itWheels ALISIA

6 x 15ET 40
af 94,45 €

BORBET LV4

5.5 x 14ET 43
af 96,81 €

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17ET 48
af 136,50 €

Opdat we u geschikte velgen kunnen tonen, moet u eerst uw voertuig kiezen

Lichtmetalen velgen voor de perfecte 'look'

Lichtmetalen velgen op je auto zien er mooi uit. Deze velgen, die vaak gemaakt zijn van aluminium, of een mengsel van aluminium met andere metalen, zijn verkrijgbaar in de prachtigste designs. Naast de standaard zilverkleur zie je ook tweekleurige velgen in bijvoorbeeld zilver en zwart of zelfs meerkleurige velgen. Ze zijn dan ook een echte eye catcher onder je auto. Dit type velgen wordt steeds meer gebruikt en je kunt er allerlei auto's mee zien rijden. De vele designs en modellen die mogelijk zijn met aluminium velgen, zijn niet mogelijk met stalen velgen. Wil je dus ook een velg die de look van je auto sportiever, stoerder of juist stijlvoller maakt? Kies dan voor lichtmetalen velgen.

Lichtmetalen velgen zijn gemaakt van aluminium en daardoor zijn ze lichter dan stalen velgen. Het verschil in gewicht is niet heel groot, maar kan wel wat invloed hebben op het brandstofverbruik van je auto. Ze zijn ook lichter van kleur dan de stalen velgen die meestal zwart gespoten zijn. In de winter worden wielen met aluminium velgen vaak vervangen door stalen velgen met winterbanden er omheen. De stalen velgen zijn goedkoper en minder buigzaam. Dus mocht je dan een keer op een gladde straat doorglijden met je auto tegen de stoeprand, dan is niet meteen je dure aluminium velg beschadigd.

Welke lichtmetalen velgen vind jij het mooiste?

Ook lichtmetalen velgen hebben gewoon spaken, net als elke andere velg. Deze spaken geven stevigheid aan het wiel. De vorm van de spaken en het aantal spaken kan wel wisselen per velg en per merk. Sommige wielen hebben een klein aantal brede spaken, andere hebben veel smallere spaken. Brede, platte spaken komen veel voor, maar je kunt ook een velg hebben met smalle en open spaken. De vorm van de spaken varieert ook, sommige spaken lopen breder uit naar de rand toe en andere spaken zijn over de hele lengte even breed. Als je een beetje een flitsende velg wilt, dan zijn de velgen met tweekleurige spaken heel mooi. Hierbij is de rand vaak gepolijst waardoor het tweekleurige effect ontstaat. Het hangt een beetje van je persoonlijke smaak af wat je het mooiste vindt.

Wist je dat je nieuwe lichtmetalen velgen heel voordelig kunt bestellen op www.velgen-direct.nl? Bij ons vind je niet alleen een breed assortiment aluminium velgen, je betaalt bij ons ook nog eens de beste prijs voor je nieuwe velgen. Zo kun je flink besparen op een nieuwe wielset of een set nieuwe velgen voor je auto. Je kunt bij ons altijd terecht omdat onze winkel geen sluitingstijden heeft. Bestel dus waar en wanneer je maar wilt, onze shop geeft je veel flexibiliteit.

Bestellen op onze site gaat eenvoudig en snel. Allereerst gebruik je onze zoekfunctie waarin je je autogegevens invoert. Vervolgens krijg je een mooi overzicht van alle lichtmetalen velgen die passen bij de door jou opgegeven wielmaat. Of je nu 15 inch velgen zoekt of 17 inch, wij hebben ze voor je. Daarna kies je de velg die je het mooiste vindt. Onze velgen configurator laat je dan direct zien hoe de gekozen velg er straks op jouw auto uit ziet. Dat is best handig als je je nog niet goed kunt voorstellen of de velg wel mooi zal staan op je auto. Dankzij de configurator kun je ook een andere velg kiezen en bekijken hoe deze er op je auto uit zal zien. Je hebt er tenslotte niets aan als je je nieuwe velgen weer terug moet sturen omdat ze toch niet passen bij je auto. Mocht je je velgen toch terug willen sturen, dan heb je daar bij ons 30 dagen de tijd voor, in plaats van de wettelijke zichttermijn van 14 dagen.

Montage? De bestel je meteen mee!

Heb je al bedacht hoe je je nieuwe lichtmetalen velgen wilt monteren? Als je handig bent dan doe je het natuurlijk zelf, maar je kunt de montage ook uitbesteden aan één van onze 2.000 montagepartners. Dit zijn garages bij jou in de buurt die je nieuwe velgen, banden of wielen op je auto kunnen monteren. Deze montageservice kun je bestellen zodra je je velgen of wielen afrekent. Kies een garage bij jou in de buurt en reken meteen af. Wij zorgen daarna dat je velgen rechtstreeks bij het gekozen montagepunt worden afgeleverd. Zo hoef jij niet te slepen met je velgen. Je rijdt gewoon je auto naar het montagepunt waar je oude wielen afgemonteerd worden en door je nieuwe velgen en banden worden vervangen.

AT | BE-FR | BE-NL | CH-DE | CH-FR | DE | DK | ES | FI | FR | IE | IS | IT | NL | NO | PL | PT | SE | UK

velgen-direct.nl, een aanbieding van Delticom AG