Lichte vrachtwagenbanden


Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

velgen-direct.nl
Noot 4.01/5 - 117 Klantenwaardering
meerBestelwagen banden in alle soorten en maten

Bestelwagen banden moeten niet alleen sterk zijn, ze moeten het liefst ook lang mee gaan en een flink laadgewicht aankunnen. Dat maakt bestelwagenbanden verschillend van autobanden waar andere kenmerken belangrijk zijn. Als je veel kilometers rijdt met je bestelwagen dan wil je niet steeds banden hoeven wisselen. Behalve dan misschien tijdens de seizoens bandenwissel waarbij je je winterbanden en zomerbanden omwisselt. Want ook banden voor je bestelwagen zijn verkrijgbaar als winterband, zomerband of all seasonband op www.velgen-direct.nl. In onze online shop vind je alle bekende merken banden en velgen om te gebruiken op je bestelwagen of kleine vrachtwagen.

Ruime keuze in bestelwagen banden

Als je graag veel keuze hebt, dan koop je je nieuwe bestelwagen banden natuurlijk in onze ruim gesorteerde shop. Hier vind je zomerbanden, winterbanden en seizoensbanden van tientallen merken voor een lage prijs. Met de gegevens van je bestelwagen krijg je direct een handig overzicht van de geschikte autobanden. Bestel ook meteen je velgen er bij zodat je complete wielen hebt. Zoek je nog een goed adres voor de montage? Maak dan gebruik van onze handige montage service. Tijdens het afrekenen van je bestelling kies je gemakkelijk een montagepartner uit ons uitgebreide netwerk van 2.000 montagepunten.