Run flat banden


Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

velgen-direct.nl
Noot 4.01/5 - 117 Klantenwaardering
meerRunflat banden voor alle auto's

Runflat banden zijn banden voor je auto die een reservewiel overbodig maken. Als je onderweg een lekke band krijgt dan kun je met een runflat band nog tot 80 kilometer met rustige snelheid rijden. Dit is meestal voldoende om bij de dichtstbijzijnde garage te kunnen komen voor vervanging van je autoband.

De runflat banden zijn zo gemaakt dat je zelfs met een lekke band nog kunt rijden. Dit komt door de verstevigde zijwanden van dit type band. Deze zijkanten kunnen het gewicht van je auto dragen, ook als er geen lucht meer in de banden zit. Dit heeft als nadeel dat je het zelf niet zo goed voelt als je een band lek rijdt. Daarom werkt de runflat band samen met een waarschuwingssysteem in je auto (TPMS). Als de band lek is, gaat er op je dashboard een waarschuwingslampje branden en kun je maatregelen nemen.

Runflat banden voor veiligheid op de weg

Wil je liever niet overvallen worden door een lekke band? Bestel dan nieuwe runflat banden voor je auto op www.velgen-direct.nl. Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht in onze online shop met merkbanden. Bestel eenvoudig je nieuwe runflat banden en wij bezorgen ze snel bij je thuis.